pondělí 19.3.2007

V pátek 16. března se v kulturním domě Koruna v Radotíně uskutečnila výroční schůze spojená s předáváním cen za Radotínský trojboj a hlavně s vyhlášením Oskara pro nejúspěšnějšího atleta SC Radotín. Letošní schůze měla velmi vzácného hosta, českého rekordmana v hodu diskem (71,26 m) a vítěze prvního mistrovství světa v atletice v Helsinkách (1983), Imricha Bugára.

Po úvodním bilancování přišla na řadu beseda s naším hostem, který nám přiblížil život a trénink vrcholového atleta. Nakonec se Imrich s úsměvem ujal předávání cen pro nejúspěšnější radotínské atlety uplynulé sezóny. Velmi tedy panu Bugárovi děkujeme za účast na našem slavnostním večeru a doufáme, že se ještě potkáme, třeba na jednom z budoucích Oskarů.

Na letošní schůzi se také, po 15 letém působení, loučila s funkcí předsedy v našem atletickém oddíle MUDr. Daniela Rejchrtová a předala předsednictví Michalu Pilíkovi. Tímto bychom jí chtěli poděkovat za vše, co pro náš oddíl bývalá předsedkyně vykonala, a věříme, že se i Michal Pilík chopí funkce předsedy svědomitě a zodpovědně.

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0