Blíží se jaro, to fotbalové už vlastně začalo, a tak pomalu rozkvétá i příroda kolem nás. Ale český internet rozkvetl již dnes. Konečně se totiž fanoušci radotínské atletiky dočkali nových stránek a já bych rád poukázal na hlavní změny oproti stránkám starým. Pohodlně se usaďte, prohlídka našich nových stránek právě začíná.

První změna je vidět už na úvodní straně. Je na ní více informací, novinky mají atraktivnější vzhled, podle ikonky poznáte, čeho se novinka týká. Po levé straně je potom souhrn nejdůležitějších informací.

V profilech přibyl menší dotazník na naše atlety. Otázky budou postupem času přibývat a pokud Vás nějaké další napadnou, není problém, aby se v dotazníku objevily také.

Další výrazná změna se týká fotogalerie. Je přehlednější, kompletně udělaná přes databáze, takže se jednodušeji přidávají nové fotky, a hlavně ke každé fotce můžete přidat svůj komentář.

Výsledky a termíny závodů ještě doznají určité změny, ale již v tuto chvíli jsou plně funkční. Automaticky se počítají body na mistrácích, vypočítavají se body všech výkonů podle bodovacích tabulek. Výsledky jsou také uložené v databázi, takže postupem času přibudou i zajímavé statistiky.

Vzkazy se na první pohled příliš nezměnily, ale přece jenom i u nich došlo k výraznému vylepšení. Už by se totiž nikdy neměly vymazat, jak tomu v minulosti bývalo.

Tak tohle byly nejvýraznější změny, na které jsem si vzpomněl, samozřejmě, že jich je celkově mnohem víc. Dál můžete hledat sami, a pokud se Vám podaří najít třeba nějaká chybička nebo Vás napadne co ještě vylepšit, určitě mi napište do vzkazů.

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0