Atletika v Radotíně přijímá nové členy do oddílu. Kdokoli bude mít chuť si vyzkoušet královnu sportu, ať dorazí na tréninky. Přijímáme děti od 6 let. Začínáme ve středu 3.září v 16:30 na našem stadionu.
Co s sebou? Jen sportovní oblečení a běžeckou obuv (nikoliv kopačky, sálovky, turfy atd.). Tréninky jsou rozděleny do několika skupin. Nejmenší děti trénují spolu pod trenérkami Ivou Oulickou, Marianou Provazníkovou a Martinou Andrštovou. Děti do věku 12 až 13 let jsou pod vedením trenérek Milady Růžičkové a Dagmar Kučerové. Tyto skupiny trénují každou středu a pátek od 16:30 do 18h.

Atleti ve věku od 13 let trénují u Petra Dubského. Do 10.září je trenér mimo Prahu, proto bude zastoupen a tréninky budou probíhat ve dnech: středa a pátek od 16:30 do 18h. Poté (od 11.9.) již začínají tréninky 4x týdně: pondělí, středa, čtvrtek a pátek. Začátky tréninků budou mezi 16 až 17h- podle dohody s atlety. Ve čtvrtek 11.9 bude trénink od 16:30.

Vrhačská skupina zaměřená na vrh koulí a hody diskem a kladivem pod vedením Jakuba Zahrádky bude mít tréninky ve stejný čas, jako skupina Petra Dubského.

Malé děti přes zimu trénují v tělocvičně v nedaleké základní škole. Starší pak také v tělocvičně, dále pak venku a v atletické hale na Strahově. Náš stadion má tartanový 400m ovál, dále sektory na vrh koulí, skok do výšky a dálky a hod diskem a oštěpem.

Členský příspěvek na školní rok: 2000 Kč (za dalšího sourozence činí příspěvek 1500 Kč a za každého dalšího pouze 1000 Kč).

Těšíme se na všechny nové zájemce i známé tváře.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0