Už nadpis napovídá, jaká byla úspěšnost našich závodníků. Druhá místa získali Adam Provazník a Petr Vacátko. Přebory se konaly 11.6 na stadionu Podvinný mlýn.
Michal Hošek, který měl obhajovat přeborníka Prahy na 300m a byl největším adeptem na vítěze na 60m překážek, onemocně a závodů se zúčastnit nemohl. Dalším horkým kandidátem na zlato byl Petr Vacátko ve skoku vysokém. Zde se svému osobnímu maximu moc nepřiblížil. Skočil 152cm, ale nezdary na předchozích výškách ho posunuly na 2. místo, ač skočil stejně, jako vítěz. Druhý den závodil ve skoku dalekém. Bojoval zde s bolestí zad, a předvedl pro něho podprůměrných 450cm, o pouhé 3 cm zůstal 4. Medailovou sbírku Radotína rozšířil Adam Provazník, když stajně jako Petr ve výšce skončil 2. v hodu kriketovým míčkem (58,82m).

Představil se zde i Kryštof Kafka. Ten svůj rozběh na 300m vyhrál s časem 51,64 a celkově obsadil 11. místo. Lépe se mu dařilo druhý den na překážkách, když postoupil z rozběhů časem 12,09 do finále B. Tam si svůj čas vylepšil, když poprvé běžel pod 12 vteřin, konkrétně 11,87. Zde doběhl 3., celkově skončil na 9. místě.
Oba naši medailisté poté reprezentovali Prahu na mezikrajovém utkání v Kolíně. zde se jim moc nedařilo a nedosáhli na výkony z přeborů.

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0