Do Bělé nad Radbůzou se 29.března sjeli nejlepší vytrvalci z republiky a atleti z našeho oddílu zde nesměli chybět. A jak si vedli?
Loni nás skvěle reprezentoval Jakub Stádník, když ve starším žactvu obsadil 10. místo. Letos zde bohužel nestartoval. Účast našich byla přesto vysoká. Startovalo zde 5 závodníků. O nejlepší výsledek se postaral Michal Hošek, který v mladším žactvu obsadil výborné 6. místo. Nejlepší výsledek našeho závodníka na MČR za posledních 10 let. Gratulace!!! 1500m v terénu zvládl za 5:30, což je skvělý výsledek. Na medaili mu scházely pouhé 4 vteřiny.
Ve starším žactvu běžel Matěj Višňa s Davidem Polákem. Matěj obsadil 25. místo, když 3 km stlačil 5 vteřin pod 12 minut. David doběhl 37. s časem 12:33. Pro něj to byl poslední závod v barvách Radotína, protože teď na jaře přestoupil do ASK Slavia Praha. Tímto přejeme Davidovi hodně úspěchů v jeho novém působišti.
Dorost měl trať vyměřenou na 4km. Z našich jí nejlépe zvládl Tomáš Vodička, když doběhl 42. s časem 15:17. To je slušný výsledek, když vezmeme v potaz, že je to spíše sprinter. O 20 sekund a 6 míst později doběhl Tonda Semerád.
Opět jsem zda nezanechali špatný dojem. Mít závodníka v první desítce je výborný výsledek. Doufáme, že jich bude přibývat, protože sezona je teprve na začátku.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0