Ano, tyto přebory provází smůla, ale ve formě špatného počasí. Již jednou byly přeloženy na konci května pro nepřízeň počasí. Ani o tomto náhradním termínu pořadatelům počasí moc nepřeje. I přes to se pro nás zatím vyvíjejí slibně. Tereza Špačková získala v běhu na 800m stříbrnou medaili. Gratulace!!!
Při příjezdu na stadion vládlo ještě slušné počasí. Sice bylo zataženo, ale podmínky byly v celku přijatelné. Prvním, kdo se představil v probíhající soutěži, byla naše Terka Špačková. Ta nastoupila v běhu na 800m. Zde patřila k favoritkám, což potvrzovala už od startovního výstřelu, kdy šla hned do čela závodu. Do druhého kola probíhala na prvním místě pronásledovaná jen závodnicí z USK Praha, ostatní závodnice již značně ztrácely. Ještě 150m před cílem Terka vedla, ale její odvážný plán vyhrát ve stylu start- cíl nevyšel. Její soupeřka z USK jí v cílové rovince předběhla. I tak Terka bere za výborný výkon- 2:34,89 stříbrnou medaili. Dále se tímto výkonem nominovala na mezikrajové utkání v Kolíně 29. září, kde bude reprezentovat Pražský kraj.
Zahájit závod ve skoku do výšky stačil ještě David Polák. Výšku 125cm skočil na první pokus. Dále se již nedostal kvůli prudkému dešti, který přerušil celý průběh přeborů. Po delším čekání se rozhodli organizátoři přesunout zbývající disciplíny do druhého soutěžního dne. Bohužel běhy na 300m se nepoběží. Budou přeloženy do jiného závodu. To je pro nás škoda, protože zde jsme měli další medailové ambice, a to v Michalu Hoškovi, který bude obhajovat přebornický titul z haly. I Kačka Špačková a Julča Slámová pomýšlely na vysoká umístění.
Přesto jsme zvědaví na druhý den, jak vše dopadne. I v něm budou naši atleti usilovat o medailová umístění a to především v překážkách a dlouhých štafetách.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0