neděle 1.9.2013

Přiblížil se konec prázdnin a 15 našich atletů se rozhodlo vyměnit na týden náš stadion u Berounky za stadion na břehu Labe v Kolíně a vyladit formu na podzimní část sezony, kde nás čeká republika žactva. Tak jsme se 18. srpna sešli na Hlavním nádraží a nasedli na vlak směr Kolín.
Ubytování a stravu jsme měli zajištěné na zimním stadionu, který je asi 800m od atletického stadionu. Každý den byl naplněn 2 tréninky- dopoledne a odpoledne. Trénink neprobíhal jen na stadionu, ale i v přilehlém lesoparku. Večer jsme si párkrát vyšli objevovat krásy Kolína.
Na soustředění jsme si vyzkoušely téměř všechny disciplíny, mimo jiné i skok o tyči. Mnozí se výrazně zlepšili ve svých disciplínách a někteří objevili nové, kterým se mohou věnovat. Trénink nebyla jen dřina, ale i zábava při různých hrách. V rámci regenerace jsme jednou navštívily akvapark v Kolíně. Bohužel vzhledem k chladnějšímu počasí jsme letos museli vynechat koupání v nedaleké pískovně.

Během Pobytu v Kolíně jsme stačili navštívit třeba i pouť, nakoukli na místní hudební festival, nebo poslední večer si zpříjemnit bowlingem.
Teď už nám zbývá jen prodat formu na závodech v září, které vyvrcholí Mistrovstvím republiky žactva.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0