neděle 10.6.2012

To se týká jen závodu, který se v Dobřichovicích koná- Dobřichovická míle. Na tento závod jsme dorazili téměř v plné síle ( i díky blízkosti závodu). 21.4 závod zorganizovala místní základní škola, do které chodí i někteří naši atleti. A jak jsem již předeslal, neudělali jsme tam ostudu a v některých kategoriích to téměř vypadalo na přebor atletů z Radotína.
Už v nejmladší kategorii Závod pro nejmenší vyhrál Richard Polák, nejmladší z bratrů Poláků, který se zúčastnil těchto závodů. V děvčatech mladších se ve vyrovnaném finiši dostala na druhé místo Natálie Bělíková, která doběhla jen o jednu vteřinu za vítězkou. Ve stejné věkové kategorii, akorát že v klucích se na stejném, druhém, místě umístil Filip Janouš. O kategorii víš- kluci starší se podařilo prosadit Alexandrovi Polákovi , když ve finiši odrazil nápor druhého závodníka, kterého porazil o jednu vteřinu a vítězstvím se postaral o největší úspěch rodiny Polákových. V Děvčatech mladších nedala ostatním závodnicím šanci naše Vendulka Plazzerová a s jasným náskokem vyhrála tuto kategorii. V mladších žácích se na bednu dostali hned dva naši závodníci. Druhý Matěj Višňa a třetí David Polák měli mezi sebou rozdíl pouhé vteřiny a odstup od vítěze 2, respektive 3 vteřiny. Největšího úspěchu jsme ovšem dosáhli v kategorii mladších žákyň, kde jsme kompletně obsadili stupně vítězů. Na nejvyšší stupínek umístila cílová kamera Terku Špačkovou, která doběhla ve stejném čase jako druhá Adéla Slámová. Trojlístek našich závodnic doplnila Kačka Hobzová, která zaostala o pouhé 3 vteřiny. Medailové žně v tomto závodě podtrhla Iva Oulická, která vyhrála kategorii Juniorek.
Za zmínku stojí ještě dvě vítězství, a to v kategorii dorostenců, kde vyhrál náš bývalý člen Martin Růžička a kategorii žen, kde vyhrála rovněž naše bývalá členka Martina Andrštová.

Všem medailistům gratuluji!!
Byly to hezké závody, a to nejen s ohledem na umístění, ale i díky atmosféře a doprovodném programu, který připravila Základní škola Dobřichovice. Za to vše jí patří dík a už se těšíme na další ročník.
Vzhledem k velkému počtu našich závodníků jsem zmínil jen ty nejúspěšnější.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0